Oost-Vlaams schoolschaakkampioenschap 2011

Deze gaan door zaterdag, 22 januari 2011 in Gent, voor lager en middelbaar onderwijs. UitnodigingInschrijvingsformulier

Aanmelding: van 13u tot 13u30

Ploegen van 4 spelers. Meerdere ploegen per school zijn toegelaten.
Zowel ploegen uit het lager als het middelbaar onderwijs mogen deelnemen. Afhankelijk van het aantal deelnemende secundaire scholen zullen die in een afzonderlijk tornooi voor het kampioenschap strijden.
Lager onderwijs: Elke deelnemende ploeg mag, ongeacht het resultaat, eveneens deelnemen aan het Vlaams schoolkampioenschap lager onderwijs.
Middelbaar onderwijs: Elke ploeg mag ook deelnemen aan de Vlaamse kampioenschappen.

Inschrijvingsgeld 6 Euro per team
Tempo: 15 min per partij per speler

KGSRL, Abrahamstraat 46, 9000 Gent: Plan

Inschrijvingen

Bij Peter D'hondt, voor 19 januari, via mail. Bel 09 233 48 87 of 0476 376 386 voor meer informatie.
Opgelet: bij de aanmelding moet dit dokument ingevuld en met stempel van de school afgegeven worden.
Hier vind je een dokument met nogmaals alle gegevens, om af te printen en ad valvas te hangen.