Antwerps schoolschaakkampioenschap 2011

Deze gaan door zaterdag, 15 januari 2011 in Vorst-Laakdal, voor lager en middelbaar onderwijs. UitnodigingInschrijvingsformulier

Aanmelding: van 9u45 tot 10u20
Aftrap: 10u30!
10 min pauze tussen alle partijen
40 min middagpauze
Prijsuitreiking: 17u15

Ploegen van 4 spelers. Meerdere ploegen per school zijn toegelaten.
Zowel ploegen uit het lager als het middelbaar onderwijs mogen deelnemen. Afhankelijk van het aantal deelnemende secundaire scholen zullen die in een afzonderlijk tornooi voor het kampioenschap strijden.
Elke deelnemende ploeg mag, ongeacht het resultaat, eveneens deelnemen aan de Vlaamse kampioenschappen.

Inschrijvingsgeld 10 Euro per team
Tempo: 15 min per partij per speler
Eten en drank is verkrijgbaar aan kindertarief!
Iedereen krijgt na het tornooi een prijs

VBS Meerlaar, Meerlaarstraat 95, 2430 Vorst-Laakdal: Plan

Inschrijvingen

Bij Philippe Vukojevic, voor 13 januari, via mail, vaste telefoon 082/64.45.17 of GSM 0497/16.63.18.
Opgelet: bij de aanmelding moet dit dokument ingevuld en met stempel van de school afgegeven worden.
Hier vind je een dokument met nogmaals alle gegevens, om af te printen en ad valvas te hangen.